ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ МАКРОФІНАНСОВОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Квасній, Марія; Тяжкороб, Ірина (Фінансовий простір, 2025)
Визначено кількісний вплив чинників макрофінансової нестабільності на можливість фінансування проектів територіального розвитку.