НАПРЯМИ РЕФОРМУВАННЯ ІНСТИТУТІВ ОПОДАТКУВАННЯ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГІБРИДНИХ ВИКЛИКІВ І ЗАГРОЗ - Сидорович, Олена; Буковський, Микола (Фінансовий простір, 2025)
Глобалізаційні процеси XXI століття сприяли інтеграції світової спільноти, але водночас посилили використання новітніх силових та несилових форм впливу. Гібридна війна рф актуалізувала потребу системної та комплексної протидії військовій та економічній агресії, тому окреслення напрямів реформування інститутів оподаткування є важливим в умовах забезпечення безпеки та відновлення економіки України.