Особливості організації процесу корпоративного управління кредитної діяльності банку - Карбівничий, Ігор (Фінансовий простір)
У статті досліджено процес корпоративного управління кредитною діяльністю банківської установи. Розглянуто та проаналізовано механізм узгодження тактичних та стратегічних рішень щодо управління кредитними ризиками в банківській установі.