Можливості для відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму за допомогою електронних грошей - Медвідь , Тетяна (Фінансовий простір)
У статті наведено показники популярності використання електронних грошей. Розраховано кількість жертв кіберзлочинності залежно від показників світового ВВП, ВВП України та ВВП Сербії. Визначено шляхи можливості легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом за допомогою електронних грошей. Досліджено анонімність певних дій щодо використання електронних грошей при проведенні банківських операцій.