Амортизація – наслідок знецінення основних засобів - Стадницький, Юрій (Фінансовий простір)
У статті досліджено підходи до трактування суті амортизації, запропоновано укрупнену та деталізовану їх класифікацію. Визначено, що досягнення толерантності між трактуваннями суті амортизації є можливим лише за умови визнання їх як форм реакції на знецінення основних засобів.