Сутність та структура соціально-економічного потенціалу модернізації регіонів - Гедз, Михайло (Фінансовий простір)
У статті досліджено сутність та зміст соціально-економічного потенціалу регіону. Систематизовано існуючі підходи до визначення змісту даного поняття та виділено складові структури економічного потенціалу регіону