Соціально-мотиваційні складові кадрової безпеки - Маренич, Анатолій; Мехеда, Наталія (Фінансовий простір)
Досліджено соціально-мотиваційні складові кадрової безпеки. Обґрунтовано доцільність та необхідність вивчення загроз кар’єрної безпеки як складової кадрової безпеки.