Іноземний капітал в банківській системі України: сучасна проблематика - Костогриз, Вікторія; Беззубенко, Юлія (Фінансовий простір)
У статті досліджено теоретичні та практичні аспекти щодо організації діяльності банків з іноземним капіталом в Україні, його впливу на національну банківську систему в сучасних умовах, визначено основні переваги та недоліки існування іноземного капіталу та визначено шляхи удосконалення. Запропоновано кореляційно-регресійну модель впливу банків з іноземним капіталом на прибутковість банківської системи України.