The World Financial Crisis As The Factor Of The Subsequent Development Of Economy - Koshkarbaev, Kanat; Abdibekov, Saken (Фінансовий простір)
У статті розглянуто сутність фінансової кризи, її причини та наслідки, а також вплив антикризових заходів на фінансову систему країни.