Business Models And Banking Structure From A Financial Stability Point Of View - Kruse, Oliver (Фінансовий простір)
У статті розглядаються комерційні банки як ключовий фактор фінансової стабільності країни та ефективні бізнес-моделі, що використовуються банками в кризовий період.