Problems Of The Ukrainian Insurance Market Development Of 2011 - Nagaichuk, Nelya; Mekhanikova, Olena (Фінансовий простір)
У статті проведено аналітичний огляд стану стану страхового ринку України з метою виявлення проблем, які перешкоджають його ефективному функціонуванню.