Передумови виникнення регіональних асиметрій сталого розвитку в Україні - Табалова, Ольга (Фінансовий простір)
У статті досліджено групи об’єктивних та суб’єктивних передумов виникнення асиметрій регіонального розвитку. Визначено ступінь впливу кожної із передумов на соціальну, економічну та екологічну складові сталого розвитку регіону.