Фінансова стійкість страхової компанії і франшиза: зв’язок понять - Ткаченко, Наталія; Мороз, Ірина (Фінансовий простір)
У статті визначено сутність дефініції «фінансова стійкість страхової компанії» та обґрунтовано зв’язок із поняттям франшиза. В графічному поданні доведено залежність величини страхового відшкодування від розміру збитку за встановлення різних франшиз.