Фактори розвитку регіонального ринку медичного туризму в розвинених країнах світу - Вахович, Ірина; Малімон, Вікторія (Фінансовий простір)
У статті досліджено фактори розвитку регіонального ринку медичного туризму в розвинених країнах світу. Визначено країни-лідери на ринку медичного туризму, його регіони-осередки та основні тенденції в цій сфері.