Фінансова безпека підприємства як економічна категорія - Жихор, Олена; Фоменко, Андрій (Фінансовий простір)
В статті досліджено поняття «фінансова безпека» як на рівні держави, так і на рівні підприємства. Обґрунтовано авторське визначення поняття «фінансова безпека» та наведено його відмінності.