Рівень економічної свободи України - Лук’янець, Олена (Фінансовий простір)
У статті досліджено суть і метод розрахунку індексу економічної свободи Heritage Foundation. Проаналізовано рейтинг України за рівнем індексу економічної свободи. Визначено можливі напрями підвищення рівня економічної свободи України.