Моральні принципи Християнства як базові засади етики ділового спілкування - Майстренко, Світлана (Фінансовий простір)
В статті досліджено моральні принципи християнської етики, які виражають споконвічні релігійні цінності любові до ближнього та почуття єдності з людьми та світом. Відзначено, що саме моральні норми християнства є передумовою формування гуманістичних установок існування людської спільноти та етичною основою ділового спілкування, запорукою успішної бізнесової діяльності.