Комп’ютерні технології тестування і контролю навчання студентів економічних ВНЗ - Міщенко, Тетяна (Фінансовий простір)
У статті досліджено багатоплановість проблеми тестування. Описана технологія створення тестів на прикладі системи дистанційного навчання «Прометей».