Міжнародна економічна інтеграція як фактор ціноутворення та цінорегулювання на внутрішньому ринку - Рогова, Наталія (Фінансовий простір)
У статті досліджено інтеграцію у сфері ціноутворення та цінорегулювання з погляду конвергенції рівнів цін і динаміки їх руху та універсалізації макроекономічних методів регулювання цін через зближення інструментарію грошово-кредитної та бюджетної політики.