Диверсифікація міжнародних інвестиційних стратегій в умовах глобальних структурних зрушень - Петкова, Леся (Фінансовий простір)
У статті досліджено теоретичні та прикладні аспекти процесу міжнародного інвестування, основні фактори, що його детермінують у посткризовий період, визначені структурні пропорції розподілу та динаміки міжнародних інвестицій. Запропоновано стратегічні напрями управління міжнародною інвестиційною діяльністю України.