Прогнозування розвитку фінансового потенціалу адміністративно-територіальної одиниці - Алексєєнко, Інна (Фінансовий простір)
Представлено методичний підхід використання адаптивних моделей для прогнозування розвитку фінансового потенціалу адміністративно-територіальних одиниць.