Інтеграція України до світового фінансового простору в міжнародних співставленнях та макроекономічній динаміці - Петкова, Леся (Фінансовий простір)
У статті досліджено теоретичні та прикладні аспекти інтеграції України до світового фінансового ринку, основні фактори, що її визначають у посткризовий період, ключові глобальні тенденції. Досліджено рівень економічного розвитку України за міжнародними рейтинговими системами та її перспективи. Визначено стратегічні завдання розвитку фінансового ринку України.