Развитие финансового сектора в процессе смены технологических укладов - Печоник, Ольга (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено шляхи усунення наслідків фінансово-економічної кризи з по фінансово-економічної кризи з позиції зміни технологічних укладів. Окреселено роль ключового інституту – держави як інструменту реалізації суспільно-значущих цілей економічної системи – стосовно до нових цілей і особливостей розвитку економіки, суспільства і фінансів. Запропоновано напрямки розвитку форм управління фінансовим сектором