Особливості впливу інституційних інвесторів на стабільність фондового ринку - Пластун, В’ячеслав (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено основні наслідки, які може мати активність інституційних інвесторів на фондовому ринку. Автором систематизовано підходи, які пояснюють рішення інституційних інвесторів і їх вплив на стабільність фондового ринку. Зроблено висновки щодо наслідків нестабільності фондового ринку для економічного розвитку країни.