Управління якістю розкриття інформації як інструмент захисту прав споживачів послуг страхування життя в Україні - Привалова, Олена (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено основні напрямки розкриття інформації на ринку страхування життя України. Проаналізовано інтенсивність розкриття інформації у засобах масової інформації страховими компаніями України. Побудовано рейтинг медіа-активності. З’ясовано, що транспарентність та розкриття інформації є інструментом управління якістю реалізації захисту прав споживачів страхових послуг.