Соціальна політика в умовах ринкових відносин - Богуславська, Світлана; Потапенко, Людмила (Фінансовий простір, 2013)
У роботі досліджено різні підходи до визначення поняття «соціальна політика». Визначено соціальні напрями реалізації соціальної політики держави.