Классическая политическая экономия и ее роль в современной экономической науке и практике - Рязанов, Виктор (Фінансовий простір, 2013)
У статті обґрунтовано пізнавальні та аналітичні можливості класичного політекономічного знання і його вплив на сучасний етап економічного розвитку. Досліджено активну роль держави в економічному розвитку.