Напрями підвищення фінансової безпеки банківського сектору економіки України - Вовченко, Роман (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено основні напрями підвищення фінансової безпеки банківського сектору національної економіки. Запропоновано варіанти концептуальних підходів для вироблення стратегії забезпечення фінансової безпеки вітчизняного банківського сектору та його етапи.