Методичний підхід до оцінки впливу загроз на економічну безпеку емісійної діяльності акціонерного товариства - Мігус, Ірина (Фінансовий простір, 2013)
Систематизовано основні класифікаційні ознаки, за якими згруповано головні загрози економічній безпеці акціонерного товариства в процесі випуску та розміщення акцій. Ґрунтуючись на основних етапах випуску та розміщення акцій публічними акціонерними товариствами в Україні, було ідентифіковано основні загрози економічній безпеці акціонерного товариства під час випуску та розміщення емісійних цінних паперів, а також визначено основні наслідки впливу загроз на економічну безпеку емітентів. Запропоновано методичний підхід, який передбачає оцінку ступеня впливу зазначених загроз шляхом використання стохастичної двоїстої моделі