Теоретичні засади визначення сутності фінансового забезпечення функціонування ринку цінних паперів - Шутєєва, Ольга (Фінансовий простір, 2013)
Визначено сутність поняття фінансового забезпечення функціонування ринку цінних паперів та складові системи. Уточнено сутність фінансового забезпечення. Досліджено складові системи фінансового забезпечення ринку цінних паперів