Інвестиційна діяльність страхових компаній - Кузьменко, Ольга (Фінансовий простір, 2013)
У статті узагальнено основні аспекти здійснення інвестиційної діяльності страховими компаніями та визначено основні фактори оптимізації формування ефективного страхового портфеля компанії.