Розвиток інтернет-банкінгу в контексті формування конкурентних переваг банків - Огієнко, Валерій; Боярко, Ірина (Фінансовий простір, 2013)
Узагальнено науково-теоретичні засади впливу інтернет-банкінгу на конкурентоспроможність банків Визначено методологічні особливості відображення при формуванні банківських рейтингів впливу стану розвитку інтернет-банкінгу на конкурентоспроможність банків.