Активізація інвестиційної діяльності підприємств як чинник фінансової безпеки країни - Ботвіна, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
Стаття розглядає питання щодо ефективного управління фінансовими інвестиціями. В основу управління фінансовими інвестиціями покладені процеси аналізу, контролю та оцінки фінансових коштів, які вкладенні в цінні папери.