Інструменти стратегічного планування діяльності будівельного підприємства на стадіях життєвого циклу - Гончар , Вікторія (Фінансовий простір, 2013)
У статті детально розглянуті, проаналізовані методи та моделі стратегічного планування діяльності будівельного підприємства на стадіях життєвого циклу. Визначена залежність цілей та стратегій підприємства від стадії життєвого циклу.