Сценарно-параметрический подход в оценке кредитоспособности предприятия продовольственной сферы - Совик, Людмила; Совик, Ирина (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено загрози діяльності регіональних харчових підприємств через зростання обсягів запозичень в комерційних банках. Обґрунтовано зміни кредитної політики в напрямку інтересів позичальника. Запропоновано нову методику тестування кредитоспроможності позичальника з урахуванням стадії його життєвого циклу і позиції в сфері діяльності