Міжнародний туризм: проблеми та перспективи розвитку в Україні - Грянило, Анжеліка; Мацур, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
У статті визначено і узагальнено проблеми розвитку міжнародного туризму в країні, обґрунтовано перспективи міжнародної туристичної індустрії України, а також запропоновано методи вирішення визначених проблем. Під час дослідження використано метод статистичного дослідження, метод порівняння, аналізу та синтезу, метод узагальнення.