Перспективи розвитку системи соціального партнерства в Україні - Красномовець, Вікторія (Фінансовий простір, 2013)
Розглянуто основні тенденції, проблеми та перспективи розвитку соціального партнерства за рахунок розвитку соціальної відповідальності бізнесу в Україні. Запропоновано організаційно-економічний механізм формування ефективної системи соціального партнерства.