Наслідки Євроінтеграції: соціальний аспект - Маренич, Анатолій; Мехеда, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено соціальні аспекти європейської інтеграції України. Зроблено спробу обґрунтування соціальних переваг та ризиків інтеграції