Характеристика чинників впливу на ефективність функціонування оборотних активів підприємств аграрного сектору - Артеменко, Віктор (Фінансовий простір, 2014)
Проведено аналіз критеріїв поділучинників впливу на формування та використання оборотних активів підприємств, запропонованих сучасними дослідниками, виявлено тенденції зміни структури оборотних активів підприємств аграрного сектору, запропоновано класифікацію чинників впливу на ефективність функціонування оборотних активів підприємств аграрного сектору з урахуванням специфіки їх діяльності.