Статистический подход к оценке риска кредитного портфеля коммерческого банка - Бабына, Владимир; Тозик, Руслан (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто необхідність кредиту, важливість формування банками якісного кредитного портфеля і статистичний підхід до його оцінки.