Фінансові звіти кредитних спілок та особливості їх аналізу - Гончаренко, Олена; Дземішкевич, Ігор (Фінансовий простір, 2014)
У статті розкрито особливості поняття фінансових звітів та їх аналізу, проведено дослідження дефініцій понять звітності, економічного аналізу та фінансового стану. Встановлено структурно-логічні взаємозв’язки між видами економічного аналізу та видами звітності кредитних спілок. Визначено нормативно-правову базу з регулювання питань аналізу фінансового стану кредитних спілок.