Напрями формування інвестиційного потенціалу регіонів України - Луців, Оксана (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто особливості інвестиційного процесу у різних регіонах України та проведено порівняльний аналіз. Зроблено висновки, щодо можливості залучення додаткових інвестиційних ресурсів у територіальні економічні системи шляхом капіталізації власного внутрішнього природного капіталу.