Аналіз форм та методів державного регулювання цін та процесів ціноутворення - Рогова, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
У статті досліджено форми, методи та інструменти державного впливу на ціни і процеси ціноутворення, а також доведено пріоритетне значення бюджетно-податкових важелів державної політики цінового регулювання в Україні.