Ways Of Improvement Of Banking Government Regulation In Ukraine - Fimiar, Svitlana; Rahuzina, Liudmyla (Фінансовий простір, 2014)
Розглядаються основні моменти державного регулювання банківської діяльності в Україні, визначені напрямки удосконалення регулювання банківської діяльності.