Роль та значення страхових компаній в інвестиційному процесі - Юркевич, Оксана (Фінансовий простір, 2014)
У статті визначено роль інвестиційної діяльності страхових компаній у забезпеченні економічного розвитку країни. Досліджено особливості діяльності страхових компаній у процесі використання інвестиційного потенціалу.