Структурне використання зернового фонду в системі загроз економічній безпеці підприємств - Корженівська, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто напрямки збалансованості структурного використання зернового фонду та визначено їх як одну з важливих позицій у системі загроз економічній безпеці. Визначено, що досягнення товаровиробниками зерна оптимізованих пропорцій між продовольчим та фуражним зерном, формування раціональної потреби у насіннєвому фонді, виділення обсягів зерна для виробництва біопалива, медпрепаратів тощо дозволить мінімізувати ризики погіршення рівня економічної безпеки.