Банківництво у Стародавньому світі: історичний та релігійний аспекти - Майстренко, Світлана (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано особливості становлення та розвитку банківництва у Стародавньому світі, визначено християнські етичні засади, які регулюють відносини сторін під час здійснення торговельно-обмінних операцій