Ресурсне забезпечення підвищення фінансового потенціалу адміністративно-територіальних одиниць - Мартюшева, Лариса; Алексєєнко, Інна (Фінансовий простір, 2014)
Представлено аналіз та практичні рекомендації до використання ресурсної бази розвитку фінансового потенціалу адміністративно-територіальних одиниць.