Впровадження навчально-тренувальної банківської системи як важливий напрямок практичної підготовки майбутніх фахівців банківської сфери - Мішутіна, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
Розкрито значення практичної підготовки майбутніх фахівців банківської сфери в навчальному процесі. Проаналізовано досвід впровадження навчально-тренувальної банківської системи (НТБС) в Університеті банківської справи Національного банку України та її взаємозв’язок з процесами банківського обслуговування. Обґрунтовано переваги застосування НТБС у навчальному процесі