Управління капіталом підприємства на основі оптимізації структури позикового капіталу - Рибіцька, Аліна (Фінансовий простір, 2014)
У статті визначена суть понять «склад» та «структура» капіталу, а також основні чинники, які визначають структуру капіталу. Сформовано основні завдання оптимізації структури капіталу. Охарактеризовані основні етапи проведення оптимізації структури капіталу. Визначено та подано статистичний аналіз підприємствам України, які за період 2012–2013 років були збитковими. Дана характеристика основним концепціям оптимізації структури капіталу